Onze school

’t Reigerbos is een school waar een kind volledig tot z’n recht komt, zowel sociaal- emotioneel als cognitief. We werken aan alle aspecten van de ontwikkeling van het kind. We leren kinderen samen te werken, te geloven in zichzelf en in hun talenten, hun gevoelens te uiten en respect voor elkaar te hebben. We leren kinderen regels en afspraken te gebruiken om een prettige leefomgeving en sfeer te creëren en geven zelf het goede voorbeeld. Tenslotte wil ieder kind graag leren!

Meer over ons

Start kleutergroep in het Koningskwartier

Vanaf volgend schooljaar starten wij met een kleutergroep in de wijk Koningskwartier. Ook in de wijk Koningskwartier verzorgen wij goed openbaar onderwijs voor uw kind. Heeft u interesse om een keer een kijkje te komen nemen of met ons in gesprek te gaan over de nieuwe school van uw kind? Klik dan hier!

Samen op weg – met elkaar en voor elkaar – in vertrouwen

‘t Reigerbos verzorgt in een veilige omgeving goed onderwijs voor ieder kind.

Onze vier pijlers:

– Starten vanuit veiligheid en vertrouwen

– Trots zijn is ons uitgangspunt

– Optimale ontwikkeling is ons eindpunt

– De samenwerking staat hierin altijd centraal

Locatie Zaagmolenpad

Locatie Koningskwartier

Gegevens school

OBS ‘t Reigerbos (hoofdlocatie: groep 1-6)
Zaagmolenpad 1
2761 TL, Zevenhuizen
E-mail: info@reigerbos.nl

OBS ‘t Reigerbos (dependance: groep 7-8)
Koning Willem Alexanderlaan 121-123
2761 HK, Zevenhuizen

Scholengroep Holland

Scholengroep Holland vormt het bestuur van de school. De bestuurder staat aan het hoofd van dit bestuur. Vanuit de visie “ontwikkelen in vertrouwen, vertrouwen in ontwikkelen” wordt er sturing gegeven aan 13 openbare scholen in de gemeenten Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en Zuidplas.

meer over Scholengroep Holland

Social media

Volg ‘t Reigerbos ook via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alle leuke bezigheden in en om de school.