Beste ouders en kinderen. Op deze pagina vind je informatie over de diverse sites en diensten die wij gebruiken om het onderwijs op afstand vorm te geven. Alle titels zijn links en leiden naar de betreffende inlogpagina. Tevens is er bij Basispoort, Classroom en Muiswerk een filmpje met uitleg over hoe je deze site gebruikt.

Let op: Om problemen met andere accounts en cookies e.d. te voorkomen, raden wij aan om deze sites te bezoeken in Incognito modus. Deze mode start u met ctrl+shift+N. Op chromebooks is dit niet nodig.

Basispoort (http://www.thuis.basispoort.nl)

Op basispoort kunnen leerlingen werken met Staal, Ambrasoft, Nieuwsbegrip en Wereld in getallen. U heeft hier al eerder een account voor aangemaakt, of u heeft een mail ontvangen met een link om een account te activeren. Mocht u uw wachtwoord niet meer weten kunt u op de inlogpagina een nieuw wachtwoord aanvragen.


Google Classroom (http://classroom.google.com)

Via Google Classroom informeren de leerkrachten van groep 5 t/m 8 u en de kinderen over taken en opdrachten. Tevens kunnen kinderen hiermee communiceren met de leerkracht om vragen te stellen over de opdrachten. U heeft van de leerkracht een code ontvangen om toegang tot de groep te krijgen.

Kinderen loggen hier in met hun Sharepoint / @reigerbos.nl account.


Muiswerk (https://online.muiswerken.nl/reigerbos)

Via muiswerk kunnen kinderen werken aan taken op hun eigen niveau. De kinderen beschikken zelf over hun inlog. Binnen muiswerk maken de leerlingen eerst een toets, deze staat klaar. Daarna geeft Muiswerk zelf een lijst met taken op.


Bareka (https://toets.bareka.nl/login)

Binnen Bareka kunnen leerlingen oefenen met het automatiseren van Rekenen. Gebruikersnaam en wachtwoord zijn door de leerkracht aan u verstrekt.

LanguageNut

LanguageNut is het programma om talen te leren. Kinderen kunnen hier oefenen.

Holmwoods (https://www.holmwoods.eu)

Via Holmwoods oefenen de kinderen de Engelse taal op hun eigen niveau.