Santa Run – 21 december 2019

Rotaryclub Zuidplas slaat samen met de gemeente Zuidplas, ondernemers van Zuidplas, de Edwin van der Sar Foundation en ANWB Streetwise de handen ineen voor de veiligheid van jonge verkeersdeelnemers. Het project heet: Fiets veilig in Zuidplas

Het programma wordt in 2020 aangeboden aan de groepen 3 en 4, waarbij er verschillende trainingen op maat worden gegeven en ook het belang van een fietshelm wordt belicht. Aansluitend krijgen ook alle leerlingen een fietshelm mee naar huis.

De Rotaryclub Zuidplas financiert dit project door middel van de jaarlijkse Santa Run op 21 december 2019. Deze start om 15.45 uur met een warming up, op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel en eindigt om 18.30 met een lasershow.

Leerlingen die meelopen kunnen een gratis Santapak krijgen, welke opgehaald kan worden op het Raadhuisplein.