Tussenschoolse opvang

Op onze school werken wij met een continurooster. Wij bieden een goede tussenschoolse opvang, alle kinderen blijven tijdens de lunchpauze op school onder toezicht van overblijfkrachten. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen in een ontspannen en gezellige sfeer kunnen eten en spelen. De kinderen mogen voor of na het eten buiten spelen. Bij minder weer kunnen ze ook binnenspelen.

Contact

De coördinatoren zijn Anita de Kooter en Esther Verschuur. Voor vragen over de tussenschoolse opvang kunt u mailen naar overblijf@reigerbos.nl

Helpen bij de tussenschoolse opvang?

Op dit moment wordt het aantal begeleidende ouders/opa’s/oma’s erg schaars. Daarom zoeken wij ouders, opa’s, oma’s of anderen die het leuk vinden om de kinderen op te vangen. U krijgt hiervoor ook een leuke bijdrage in de vorm van een vrijwilligersvergoeding. Mocht u geïnteresseerd zijn of vragen hebben, mail dan naar overblijf@reigerbos.nl.

overblijfreglement