OBS ’t Reigerbos in het Koningskwartier

Vanaf januari 2022 start OBS ‘Reigerbos officieel een school in de wijk Koningskwartier te Zevenhuizen. Dit werd ingeluid met de start van de eerste kleutergroep op locatie Koningskwartier. Om voor alle kinderen uit de wijk Koningskwartier in een veilige omgeving goed openbaar onderwijs te kunnen verzorgen, bieden wij vanaf het schooljaar 2022-2023 aan alle groepen onderwijs. Wilt u hier meer over weten of heeft u interesse in onze school, neem dan contact op met onze locatieleider!

Onze school werkt samen met IJsselkids kinderopvang.

IJsselkids biedt een plek waar kinderen met plezier naartoe gaan. Met kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang bieden zij voor alle kinderen van 0 tot 12 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten en speelgoed afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind. Zij bieden veilige, vertrouwde en zorgzame kinderopvang.

Het Welpennest is het kinderopvangcentra in de wijk Koningskwartier te Zevenhuizen en biedt kinderdagopvang, peuteropvang en naschoolse opvang.

Naar de website van IJSSELKIDS

Gegevens school

OBS ’t Reigerbos (hoofdlocatie: groep 1-7)
Zaagmolenpad 1
2761 TL, Zevenhuizen
E-mail: info@reigerbos.nl

OBS ’t Reigerbos (dependance: groep 1, 7/8 en 8)
Koning Willem-Alexanderlaan 121-123
2761 HK, Zevenhuizen
E-mail: info@reigerbos.nl

Scholengroep Holland

Scholengroep Holland vormt het bestuur van de school. De bestuurder staat aan het hoofd van dit bestuur. Vanuit de visie “ontwikkelen in vertrouwen, vertrouwen in ontwikkelen” wordt er sturing gegeven aan 13 openbare scholen in de gemeenten Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en Zuidplas.

Meer over scholengroep holland

Social media

Volg ’t Reigerbos ook via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alle leuke bezigheden in en om de school.